Ole a le su'ega e mana'omia ona fai mo le fa'auma ole meafaigaluega ole faitoto'a

I le tusiga talu ai, na matou taʻua ai le auala e faʻamasinoina ai le faʻamaeʻaina o meafaigaluega faitotoa i luga o luga.O le taimi lenei o le a tatou talanoa e uiga i suʻega e manaʻomia ona fai mo togafitiga i luga.O le faʻamaeʻaina o meafaigaluega faitotoa e le gata ina aʻafia ai le matagofie ma le lagona o meafaigaluega o le faitotoʻa, ae e fesoʻotaʻi foi ma le faʻamaʻiina o le faʻamaʻiina o meafaigaluega o le faitotoa, aemaise lava i le gataifale poʻo vaega e iai le tau susu.Afai e le lelei le maeʻa o meafaigaluega o le faitotoa, o le a faigofie ona faʻamaʻi ma mafua ai le paʻepaʻe i luga.

O le a matou faia pea le au o le faitotoa e fai ma faʻataʻitaʻiga i lenei taimi.O le fa'ai'uga o le 'au o le faitoto'a e masani lava ona fa'amoemoeina po'o le a le ituaiga o togafitiga e faia ai le 'au o le faitoto'a.Ae ui i lea, o loʻo i ai ni suʻega e manaʻomia mo togafitiga uma.

1. Su'ega Su'i masima.O le auala sili ona taatele o le su'eina o le masima o le tu'uina lea o le oloa i totonu o masini su'ega masima, ma iloilo le fa'afefeteina o le oloa e ala i le fatuina o se si'osi'omaga fa'afefe masima.O le fa'ai'uga o le su'ega e masani lava o se fa'ailoga taua o le fa'atumauina o luga ole oloa.O le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga e masani ona vaevaeina i le 48h, 72h, 96h, ma isi. O le umi o le taimi, o le sili atu lea o le faʻafefeteina o le oloa.

fa'atau oloa

2. Su'ega o le abrasion o le ava.Afifi le mamafa 500g i gauze, fufui i se vaifofo ava malosi faafomai e 95%, ma solo i tua ma luma 50 taimi i le saoasaoa o le 2 i tua ma luma / sec i totonu o le 60mm umi o le oloa.Afai e le'i mou atu le pito i luga o le oloa e pei ona agavaa, o le su'ega e masani lava e iloa ai le malosi o le ava malosi o le oloa.

su'ega 'au o le faitoto'a

Afai e pasia e le meafaigaluega faitotoa ia suʻega e lua o loʻo i luga, o lona uiga o le pito i luga o lenei oloa e umi le tautua, ma e le faigofie ona maua ni paʻepaʻe ma ele.E tasi le isi mea e taʻua iinei, afai o le maeʻa o meafaigaluega o le faitotoa o le vali vali, e manaʻomia se isi suʻega:su'ega kolosi.

Su'ega kolosio le faʻaaogaina lea o le suʻega faʻasolosolo e tusi ai le 10 * 10 1mm * 1mm grids laiti i luga o le pito i luga o le oloa, ona faʻaaoga lea o le 3M 600 lipine e pipii ai le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi, vave toso ese le lipine, ma faia ni suʻega se lua i le tutusa tulaga.Ole fua ole pa'u vali e mafai ona vaevaeina ile 5B, 4B, 3B, 2B, 1B ma le 0B.O le tele o le numera, o le malosi foi lea o le pipii o le vali, ma o le faʻaitiitia foi o le paʻu o le oloa.

'au o le faitoto'a

O le fa'asoaina o aso nei e muta iinei, afai e te fia iloa atili e uiga i meafaigaluega faitotoa, faʻafeiloaʻi e asiasi i la matou upega tafaʻilagi.


Taimi meli: Iul-09-2021

Auina mai lau savali ia i matou: