Va'ai Atu i le Lumana'i, YALIS O le a Aga'i Fa'atasi Fa'atasi ma Oe

Upu Tomua:

O le vevesi na mafua mai i le COVID-19 ua le toe agai ai kamupani i le malamalama i le pito o le alavai, ae tau tagotago i le puao e saili se auala e alu ese ai.—— e le Iuni a Europa o le Aufaipisinisi i Saina

 

I le amataga o le 2020, na oso ai le COVID-19.I le taimi nei, o le faʻamaʻi o le lalolagi ua faʻafeiloaʻi i le lona fa o galu o faʻamaʻi.O le faʻalauiloaina o tui o se tala lelei mo le tau faasaga i le faʻamaʻi, ma o le galu lona fa atonu o le taua mulimuli lea.Ae ui i lea, o le aʻafiaga o le a mautinoa lava le mamao.Mo lenei mafuaʻaga, ua faʻatūina ai e Saina se faʻataʻitaʻiga fou o le atinaʻeina lua-faʻasalalau.O le a fesoasoani lea ia Saina ma le tamaoaiga o le lalolagi e toe fausia.

E mafai ona faapea mai le 2020 e oo mai i le taimi nei, tatou te i ai i taimi uma i se vaitau o le faʻalavelave faʻalavelave, e vaʻaia e se tasi le faʻamaoni ma e vaʻaia e se tasi le vevesi.O lenei mea ua mafua ai se tulaga faʻaleagaina o le lalolagi i pisinisi eseese i le lalolagi atoa i le 2020 ma le 2021. Mo kamupani, o le lumanaʻi o le a pei o se laina saʻo pe a latou vaʻai mamao ma saʻo.

I lalo o lenei nofoaga, YALIS gaosiga gafatia i le 2020 ua ausia se faʻaopoopoga faʻatusatusa.

https://www.yalisdesign.com/yalis-intro/

I le 2020, YALIS faitotoa meafaigaluega ua faia faʻalavelave i le aofaʻi o gaosiga ma faʻatauga faʻaopoopo, lea na faʻateleina i le 108% ma le 107% faʻatusatusa i le 2019. U'u faitotoʻa taugata LEATHER lea e tutoʻatasi atiina ae e YALIS e alofagia uma e tagata faʻatau ma avea mataʻina i le alamanuia meafaigaluega faitotoa.

https://www.yalisdesign.com/multiplicity-2-product/

I le taimi ua tuanaʻi, o loʻo tuliloaina e le maketi o meafaigaluega a le atunuʻu se taʻiala e tutusa ma le faʻaofiina, faʻafefe, faʻafefe, ma toe faʻafouina.O lenei ta'iala e matua fesoasoani tele e ta'alo ai se manuia tuai-mover i se auala patino.Peita'i, a'o fa'aauau pea ona fa'aitiitia le avanoa e pu'e ai, o lo'o fa'agasolo pea.

 

I le 2021, e tatau i le fale gaosi meafaigaluega ona motusia le faʻalagolago, faʻaoga mo faaletonu i mea fou, foliga tama, vave atu nai lo le maketi, ina ia mafai ona malamalama i le pao o le maketi.

I maketi le mautonu i totonu o le atunuʻu ma faʻavaomalo, o manaʻoga o tagata e masani lava e muamua.O le mea lea, i le feagai ai ma le tulaga fou, mamanu fou, luitau fou ma avanoa fou, ua faʻatulagaina e YALIS se fuafuaga tele ma se vaʻaiga i le lumanaʻi.

https://www.yalisdesign.com/multiplicity-product/

I le afa lona lua o le 2021, o le a tatou faʻamalosia a tatou taumafaiga e suʻesuʻe le tele o manaʻoga o tagata faʻaoga i vaega eseese o le olaga ma meafaigaluega faitotoa, ia tumau i le pito i luma o le maketi, ma sili atu ona faʻamalosia le faʻaogaina o le faʻaogaina o meafaigaluega faitotoa i luga o faitotoʻa.

Faʻaauau le faʻaaogaina o taʻiala tetele e lua o le faʻasalalauga faʻavaomalo ma le gaosiga o masini e avea ma laina autu o le atinaʻe.I le tasi itu, sa ia fa'amausaliina o ia lava o se fa'apolofesa faitoto'a meafaigaluega fofo fa'atau;I le isi itu, na faʻaauau pea ona faʻalauteleina e le YALIS le fua o le fale gaosimea e sili atu le faʻatonutonuina o le gaosiga.I le 2021, o le a faʻaauau pea le faʻatupulaia o le gaosiga gafatia, o le a televave le uta, ma sili atu le auaunaga mo tagata faʻatau maualuga.

https://www.yalisdesign.com/taichi-product/

I luga o le auala i le avea ma se lalolagi-vasega meafaigaluega fale gaosi oloa, YALIS ua agai i luma.Fa'atasi ai ma le fa'atupula'ia o le fa'atauva'a o maketi ma suiga vave, ua vave fo'i ona tali atu le YALIS.Aʻo faʻafetaui e le YALIS i suiga, o loʻo faʻamalosia foi lona lava malosi.I le lumanaʻi, o le a le mea o le a aumaia e YALIS ia i tatou?O le ofo e aoga le tulimatai atu i ai.


Taimi meli: Me-20-2021

Auina mai lau savali ia i matou: