YALIS O le a Faʻaalia I Interzum@home 2021

Ona o le a'afiaga o le COVID-19, na suia ai le Koelnmesse e ta'ilua tausaga i le Koelnmesse's digital platform.Interzum@home o le a faia mai le 04. i le 07.05.2021.I le interzum@home, e sili atu nai lo le 140 kamupani mai le tusa ma le 24 atunuu o le a tuʻuina atu a latou oloa ma auaunaga i luga o le faʻasalalauga numera a Koelnmesse.

O le YALIS Design o se taʻutaʻua gaosi oloa faʻapitoa i'au o le faitoto'ama mea fa'aoga meafaigaluega mo faitoto'a.I le masina o Me 2019, na auai YALIS i le faʻaaliga tuusao a Koelnmesse, ma sa autasi faʻafetai ma aloaia e tagata faʻatau.O le mea lea, YALIS o le a auai i le numera Koelnmesse 2021 ma faʻaauau pea ona aumaia oloa fou ma fofo i tagata faʻatau.

E fa'afefea ona e mauaina YALIS ile interzum@home?

  1. Ulufale i totonu o le interzum@home numera numera:fale.interzum.dee lesitala.
  2. Su'e"YALIS” po o “YALIS Design” lugafale.interzum.dee su'e i matou.

I luga o le numera interzum@home, e mafai ona e suʻesuʻe saʻo i a matou oloa fou, e mafai foi ona e faʻafesoʻotaʻi mai, pe mafai foi ona e faia se taimi e fai ai se fonotaga ma i matou.Matou te tulimatai atu e feiloai ma fesoʻotaʻi ma oe i le numera interzum@home.

Afai ei ai ni au fesili, fa'amolemole imeli i matou ileinfo@yalisdesign.compe tuu mai ia i matou se savali i luga o le upega tafaʻilagi, matou te tali atu ia te oe i totonu ole 24 itula

YALIS Design, o se tagata tomai maualuga i le ogatotonufofo meafaigaluega faitotoafa'asoa.

 

https://www.yalisdesign.com/guard-product/


Taimi meli: Apr-30-2021

Auina mai lau savali ia i matou: